خانمی مجرد هستم و با آقایی متاهل زنا کردم که بکارتم را گرفتن،آیا می توانم از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۷۸ #40483820

من خانم مجردی هستم که با یک آقای متاهل رابطه داشتم و ازاله بکارت و سقط جنین داشتم تو رابطه آیا می تونم از ایشون شکایت کنم چون برام داره دردسر درست میکنه، در صورت شکایت چه حقوقی به من تعلق خواهد گرفت؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلامدر صورتی که ازاله بکارت با مقاربت و بدون رضایت دختر صورت بگیرد به دختر مهر المثل تعلق می گیرد و در صورتی که ازاله بکارت با رضایت دختر باشد بنا به فتوای امام خمینی به دختر ارش البکاره تعلق می گیرد .در برخی موارد، ارش البکاره به میزان ۲% دیه کامل تعیین می شود .در صورت وجود ادله شرعی و قانونی هر دو در صورت مجرد بودن به مجازات زنای غیر محصنه محکوم می شوند و چنانچه ازاله بکارت با زور و عنف توسط مرد بوده باشد برای زن مجازاتی نیست

با سلام
اگر رابطه با رضایت شما همراه بوده حقی ندارین ولی اگر بدون رضایت شما بوده مهرالمثل به شما تعلق میگیردو باید همان ابتدا اقدام میکردید
ازطرفی در زنا درصورت انکار طرف مقابل چیزی ثابت نمیشود
البته جزئیات مشخص نیست.ولی درصورت مشکل ساز شدن مسئله میتوانید جهت راهنمایی از طریق پیامک تماس بگیرید

سلام . اگر با رضایت و اجازه خودتان ازاله بکارت صورت گرفته ، حقی از این جهت ندارید . اما از باب زنا می توانید شکایت کنید که باز خودتان هم متضرر می شوید . چون قدر متیقن شما اقرار باید کنید و حد بر شما جاری می شود . اما نسبت به طرف اگر اثبات شود حد قابل اجرا خواهد بود .

چون رابطه با رضایت خودتان بوده بهتون چیزی تعلق نمی گیرد

شکایت می توانید کنید ، مهم‌اینجاست که آیا ازاله بکارت با رضایت بوده یا بازور ، چون احکامش فرق دارد