مادرش بنده را مقصر میداند و شروع به اذیت فرزندم از طریق مراجعه های مکرر به درب منزل تهمت و فحاشی و وارد نمودن استرس به ایشان نموده؛ آیا بنده یا فرزندم میتوانیم شکایت نماییم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #40366195

با سلام. بنده پدر فرزند ذکور ۱۳ ساله ای می باشم که مدت ۶ سال است از مادر ایشان جدا و طلاق توافقی گرفته ایم. طبق توافق مادر تاکنون هر زمان که خواسته است فرزند خود را ملاقات نموده است. اما چند ماهی است که فرزندم بنا به دلایل سوء اخلاقی مادرش حاضر به گفتگوی تلفنی و یا ملاقات با ایشان نیست و مادرش بنده را مقصر میداند و شروع به اذیت فرزندم از طریق مراجعه های مکرر به درب منزل تهمت و فحاشی و وارد نمودن استرس به ایشان نموده است. آیا بنده یا فرزندم میتوانیم از ایشان شکایت نماییم و یا راهکار قانونی برای اینگونه موارد وجود دارد؟ ممنون از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک و مستندات می توانید شکایت کنید

سلام بله شما می توانید نسبت به اقدامات صورت گرفته با ارائه دلایل مثبته، طرح شکایت نمایید

با سلام
ملاقات فرزند حق مادر وفرزند است واگر جلوی آن را بگیرید می تواند از دست شما شکایت کند ولی اگر این ملاقاتها باعث رسیدن اسیب به فرزند شود پدر می تواند با مراجعه به دادگاهی که حضانت به وی داده مشکل فرزندش را در ملاقات با مادر مطرح کند وباید برای ادعای خود مدرک داشته باشد ودادگاه در این باره تصمیم می گیرد