وقت نظارت تعیین شده، یعنی چه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #40352585

با هم در روند پرونده نوشته شده که نامه صادره به شماره... با موضوع رفع ابهام از نظریه قبلیو با گیرنده اداره وزشکی ثبت گردید و وقت نظارت تعیین شده و بعد از ان از طرف پزشکی قانونی ثبت گردید چه معنایی میدهد ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت نظارت وقتی است که دادگاه تعیین می‌کند تا پرونده از دستور کار ایشان خارج نشود و پس از اینکه کار موردنظرشان انجام شد نسبت به پرونده تصمیم اتخاذ می نماید بنابراین اگر مثلا نیاز به استعلام از پزشکی قانونی باشد تا زمانی که نظریه پزشکی قانونی وصول نشده باشد پرونده در وقت نظارت باقی می ماند لکن است پزشکی قانونی جواب ندهد در آن تاریخ نظارت دادگاه پرونده را بررسی می‌کند و مجددا از پزشکی قانونی ااستعلام می نمایند و اگر وقت نظارت تعیین نمی شد ممکن بود چندین ماه پرونده از نظر دادگاه خارج و بلااقدام بماند.

وقت نظارت با وقت رسیدگی کاملا متفاوت است و به هیچ وجه نیاز به حضور طرفین در دادگاه نیست.
صرفا پرونده جهت مطالعه و بررسی مجدد و دستور مجدد به روئیت دادرس دادگاه خواهد رسید.

با سلام و احترام
در آن وقت به مکان قید شده میروید و نظارت و... انجام می شود