نظریه کارشناس سه نفره چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵,۲۵۱ #40330302

سلام
بنده خواستار این شدم پرونده به کارشناس ۳ نفره ارجاع شود و ۱ نفر نماینده شد تا مراحل کارشناسی را انجام دهد بنده هم مدارک و سند مورد ادعا رو بردم تحویل دادم و بعد از مدتی‌ تماس گرفتم کارشناس گفت در آوردم سفید امضا نبوده و میدم به کارشناسان دیگر
بعد زنگ زدم به کارشناس بعدی ایشان هم گفتن بنده باید بررسی کنم و طرفین رو بخواهم ببینم چی میگن منم فقط تلفنی ۲/۳ تا سوال کرد
جای سوال است
۱- اگر نظر کارشناس دیگر فرق کند چی میشه؟
۲- چرا پس کارشناسا دیگه نمایندوشونو معرفی کردن حالا میگه ما هم باید بررسی کنیم؟
۳-اگر نظراتشون متفاوت باشه چی میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودها اکثریت نظر کارشناسان ملاک تصمیم گیری محاکم است

با سلام - یک نفر ازبین کارشناسان مامور میشود تا اسناد ومدارک لازم جهت بررسی را فرآهم نماید وکامل کند ولی برای ارائه نظر بصورت جمعی مورد را بررسی ونظر میدهند ولی اگر نظرات متفاوت باشد نظر اکثریت ملاک عمل قرار میگیرد.

تصمیم هیات کارشناسی با اکثریت آرا اتخاذ میشود

سلام
هیئت کارشناسان سعی می کنند به یک جمع بندی برسند و بعد نظر بدهند اگر به نظر واحدی نرسیدند نظر اکثریت ملاک است.

سلام
از بین ۳ کارشناس یک نفر به عنوان نماینده جهت اخذ مدارک و توضیحات اقدام نموده و نتیجه تحقیقات را به هیات ارجاع می دهد تا پس از بررسی اقدام به صدور رای نمایند و نظر اکثریت کارشناسان ملاک عمل است