چطور مجددا پرونده به جریان بیفتد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۱ #40253471

بنده تصادف کردم در دادگاه بدوی طرفم محکوم شد ولی در تجدید نظر با وجود نظر کارشناس سه نفره و شاهد تبرئه شد .حکم قطعی میباشد چطور دوباره پرونده به جریان بیندازم

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لام رای قطعی است و جز در موارد استثنایی اعاده دادرسی و یا اعمال ماده ۴۷۷ قانون ایین دادرسی کیفری امکان بازگشایی مجدد پرونده نیست.

سلام به توجه به قطعیت دادنامه امکان طرح مجدد پرونده را ندارید

همانگونه که گفتید رای قطعی شده و اقدام دیگری متصور نیست

درود بر شما
اگرراجع به پرونده بیشتر توضیح بدید امکان راهنمایی دقیقتری فراهم میشه

امکان شکایت مجدد نیست، چرا که ، در مورد دعوایی که رای قطعی صادر شده باشد ، مجددا رسیدگی نمی شود ، مگر اعاده دادرسی از طریق دیوان عالی نمایید که نیاز به دلیل جدید دارید