حکم تغییر پیدا میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۶ #40141888

با عرض سلام
خانمم حدودا ۹ ماهه منزل مشترک بدونه هیچ دلیلی ترک کرده و حاضر به بازگشت نمی باشد .
به اتهام های کذب
ترک انفاق . تهدید به قتل. افترا . و ضرب و جرح عمدی از من شکایت کرده همون روزهای اول ۶ نفر شاهد برده کلانتری و دادسرا چون من هیچ کدام انجام نداده بودم اول منع تعقیب شدم بعد اعتراض زد پرونده رفت دادگاه کیفری جزایی بدونه اینکه من برم حکم بیگناهی من صادر شد .
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
۱. با همین دروغهای واهی عسر و حرج بهونه کرده دادخواست طلاق داده جلسه اول دادگاه من گفتم طلاق نمیدم باز اونجا گفت برای عسر و حرج شاهد داره وقت زدن تیر ماه دوباره شاهد ببره ،اگه شاهدا بیان دروغ بگن تکلیف من چی میشه در ضمن هیچ گواهی پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و جرح نداره فقط داره دورغ میگه وکیل گرفته اونم هر چیزی بلد نباشه بهش یاد میده من وکیل ندارم
۲ .. به همین بهانه های واهی تمکین نمیکنه اونجام گفته شاهد میاره کلا وکیلش فقط میگه این شاهد داره
منم دادنامه بیگناهیم ضمینه پرونده کردم
۳ .. مهریه اجرا گذاشته ۵۰ سکه از ۴۰۰ سکه کل مهریه اعسار زدم ۱ سکه پیش بدم ۶ ماه یک سکه به این رای اعتراض زدم رفته دادگاه تجدید نظر، راننده تاکسی هستم واقعا توان پرداخت ۲ سکه در سال ندارم نمیدونم قاضی چرا این حکم داده پیش ندارم فقط با وام ۱۲ میلیون برای تعمیر خودرو پس انداز کرده بودم از طریق اجراییه ثبت مسدود و برداشت کرده ایا حکمم سبک تر میشه یا نه.؟
یه پسر ۱۲ ساله داریم از روز اول پیش خودمه واقعا کلا نیست و نابودمون کرده خانمم واگزارش به خدا .
سخت مشکل مالی دارم توان گرفتن وکیل ندارم در صورت امکان راهنماییم کنین .
بابت راهنمایی شما عزیزان سپاسگزارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در ازتباط با ترک منزل میتوانید اقدام به ثبت دادخواست الزام به تمکین نمایید.
در ارتباط با مهریه ، پس از محکومیت خواستار تعدیل اقساط شوید.

باسلام اثبات عسر و حرج با خانم است .درموردمهریه دادخواست تعدیل تقدیم کنید که به نظر دادگاه بستگی دارد

بدوا اظهارنامه الزام به تمکین بدین اگه جواب نداد دادخواست الزام به تمکین بدین

سلام و وقت بخیر.
برای طلاق از طرف زوجه به صرف چند شاهد که در جهت معارض با احکام قطعی دادگاه مبنی بر برائت شما،اصولا رای به طلاق به لحاظ عسر و حرج ثابت نمیشود.اثبات عسر و حرج هم با خانم هست.در خصوص مهریه میتونید دادخواست تعدیل اقساط تقدیم کنید.تصمیمگیری با دادگاه هست.در خصوص تمکین باید شما سریعا اظهارنامه و بعد دعوای الزام به تمکین مطرح میکردید که دچار عواقبش نشید.‌
موفق باشید

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
زوج باید بدوا اظهارنامه ارسال کند اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح نماید

باسلام واحترام ایشان میبایست عسروحرج خویش رااثبات نمایند شما نیز ابتدا طی اظهارنامه خواستار تمکین شوید برای اقساط مهریه نیز می توانید درخواست تعدیل نمایید

باسلام
شما باید اظهارنامه تمکین اراسال میکردین سپس دا دخواست تمکین میدادین