رسید پولی که پرداخت کردم رو دارم چگونه میتوانم به پولم برسم؟

پرسیده شده
۴۲ پاسخ ۶۶۰ #40112820

باسلام
مقداری جنس به صورت عمده خریداری کردم که متوجه شدم تاریخ گذشته و فاسده و خودشان اقدام به پاک کردن تاریخ اجناس کرده بودم که بعد از کلی تماس و پیام جواب دادن و امدن با وانت اجناس رو بردن و گفتن خدا شاهده نداریم تا فردا واریز میکنیم که واریز نکردن در ضمن شماره وانت بار رو نوشتم و حتی. عکس گرفتم از وانت و اجناس و اینکه رسید پولی که پرداخت کردم رو دارم چگونه میتوانم به پولم برسم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۴۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به فیش واریزی به طرفیت صاحب حساب دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

سلام مستند به فیش واریزی به طرفیت صاحب حساب دادخواست مطالبه وجه دهید.

سلام میتوانید اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه به استناد رسید واریزی نمایید

سلام پیروز و معید باشید مشاوران و بنیاد وکلا درخدمت عزیزان میباشد

سلام انشاالله دعای خیر شما عزیزان در راستای اهداف عزیز ان و مشاوران و مسئولین بنیاد وکلا درجهت خدمت رسانی کفایت می نمایید موفق باشید

با سلام ، باستناد اسناد پرداختی ، دادخواست مطالبه تقدیم مرجع قضایی نمائید .

براساس فیش واریزوجه میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید