از من شکایت خیانت در امانت کرده است؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #39901921

با سلام
من یک چک ضمانت به مبلغ ۱۳ میلیون برای ضمانت فردی داشتم. فرد مذکور بارها تعهد خود را انجام نداد و از حقوق من کسر شد و هر بار با عذر و بهانه و هر از گاهی هم پرداخت قسط وام مخصوص ماه های آخر و با وعده جبران کار خود را پیش برد. به دلیل کسری از حقوق بنده دست آخر من چک را به واسطه ی یکی از اقارب خود به اجرا گذاردم و بعد بیش از یک سال توانستم رای کسری از حقوق طرف رو بگیرم و اولین ماهیه که اجرا شده است. اکنون فرد آمده است و از من شکایت خیانت در امانت کرده است؟ شاهد نیز دخترش هست... شکایت وجاهتی دارد؟؟ نتیجه در صورت اثبات رسمی کسر از حقوق بنده برای وام ایشان چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر خیانت در امانت محسوب نمی شود.

با سلام
اگر قراردادی بین شما قید شده باشد که بابت ضمانت چک به شما تسلیم شده در اینصورت میتواند خیانت در امانت شما را اثبات نماید اما با شهادت دختر نمیتواند اقدامی نماید و مشمول جرم خیانت در امانت نخواهید شد

سلام
اگر چک بابت ضمانت شما از ایشان به شما داده شده و توافق بوده که در صورت عدم پرداخت اقساط شما چک مزبور را به اجرا بگذارید این مصداق امانی بودن چک نیست لذا جرم خیانت در امانت وارد نیست.