به علت مشغله زیاد نمیتونم سریع کارهای بانکها و پلیس راهور و ثبت و اسناد رو با سرعت انجام بدم، اگر وقفه بیفتد، مشکل خاصی پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #39686315

سلام وقت بخیر
من شاکی هستم و رای قطعی گرفتم برای پرونده و الان توی مرحله اجرای احکام برای گرفتن توقیف اموال هستم به علت مشغله زیاد نمیتونم سریع کارهای بانکها و پلیس راهور و ثبت و اسناد رو با سرعت انجام بدم میخواستم بدونم اگر زمان بخوره به اجرای این کار ها مشکله خاصی پیش نمیاد؟ یا باید سریع اقدام کنم؟
ممنونم از همه اساتید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت طول کشیدن مراحل اجرا مشکلی پیش نمی آید .

با سلام. در رابطه با اجرای احکام سرعت عمل بسیار مهم است چرا که محکوم علیه می تواند در این فاصله حسابهای بانکی خود را خالی و یا اموال خود را بنام شخص دیگر انتقالددهد هرچند این اعمال جرم است لکن می تواند دسترسی شما به حق خود و اجرای حکم را طولانی و طولانی تر کند.