آیا این تعهد برای من مشکل ساز خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۹ #39585763

سلام. همسرم در محضر تعهدی دادم با این متن. اینجانب متعهد میشوم که منبعد نسبت به همسرم حسن معاشرت داشته باشم و از ضرب و شتم و فحاشی نسبت به ایشون خودداری کنم. با این تعهد دادخواست طلاق داده البته بنده خلاف تعهد عمل نکردم و ایشون بدون دلیل ترک منزل کرده و دادخواست طلاق داده.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لیکن توجه داشته باشید بار اثبات خلاف تعهد مزبور با ایشان است.

در واقع این تعهد اقرار ضمنی مبنی بر اقدامات مذکور است.

سلام
از مواردی که به موجب آن زن می تواند به دادگاه مراجعه نموده و دادخواست طلاق بدهد این است که در مشقت و سختی بوده ؛ به نحوی که ادامه زندگی مشترک برای وی ناممکن شده باشد . یکی دیگر از موجبات طلاق از طرف زن ، طلاق بر مبنای عسر و حرج است که بر اساس آن ، در صورت وجود مصادیق عسر و حرج ، زن می تواند دادخواست طلاق بدهد .
که در این صورت دادگاه شرایط را بررسی می کند

سلام
چون تعهد دادید اثبات این اقدامات برای همسر شما راحتره