آیا امکان پرینت پیام های واتساپ وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #39470985

با سلام، خانم متاهلی از اقوام من با آقای مطلقه ای ارتباط تلفنی و جنسی داشته اند و اکنون همسر خانم متوجه موضوع شده و قصد شکایت دارند، حال این سوالات مطرح است: ۱_ آیا امکان پرینت پیام های واتساپ وجود دارد؟ ۲_آیا امکان شنود مکالمات تلفنی قبلی وجود دارد؟ ۳_آیا داشتن رابطه جنسی از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات است و اگر اینطور است تا چه مدت؟باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

۱-امکان پرینت پیامهای واتس اپ نمیباشد

۲-خیر وجود ندارد

۳- بلی قابل اثبات است و مدت ان به نوع و شرایط ان بستگی دارد

امکان پرینت واتس اپ وجود ندارد
امکان شنود وجود ندارد اما می توان پرینت تلفن را گرفت تا تعداد تماس ها و پیامک ها مشخص شود اما متن پیامک قابل پرینت در این موارد نمی باشد
اگر از رابطه چند روز گذشته باشد این امکان وجود ندارد