پیدا کردن متهم مجهول المکان چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۴۸۱ #39304071

با سلام و خدا قوت
متهم بنده مجهول المکان است و قاضی تایید دریافت حکم جلب داد ولی اجرای احکام میپرسد که باید اعلام کنم برای کدام حوزه صادر کنند؟
با درخواست برای استعلام از آموزش عالی موافقت نمیکنند آیا اول تقاضای نقطه زنی مخابرات بدهم کار ساز است؟
لطفا راهنمایی بفرمایید که گزینه دیگری دارم برای پیدا کردن فرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید تقاضای ردگیری یا جانمایی را مطرح کنید ولی پذیرش آن و صدور دستور انجام با قاضی می باشد

اصولا معرفی متهم برای دستگیری در جرائم شخصی بر عهده شاکی است . شما میتوانید تقاضای ردگیری و جانمائی متهم از طریق تلفن همراه وی را بنمائید که در صورت موافقت قاضی ، موضوع از سوی اجرای احکام پیگیری خواهد شد .

سلام
خیر ،درخصوص این پرونده امکان ردیابی از طریق سیم کارت وجود نخواهد داشت و قاضی مبادرت به صدور این حکم نخواهد کرد.
تقاضای صدور جلب سیار نمایید.

سلام، بله اگر شماره موبایل ایشان را داری از طریق BTSتقاضای رد یابی کنید