آیا کسی که جزء اعضا شرکت تعاونی باشد و بدهکار مالیاتی باشد میتواند برای خود سند ملکی به اسم شخصی داشته باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۴ #39177079

آیا ممکن است ملک شخصی به عنوان بدهی دارایی شرکت تعاونی حقوقی ضبط
شود ؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مالیات بر عهده شرکت بوده لذا برای مالیات شرکت ملک شخصی قابل توقیف نخواهد شد

سلام
خیر نمیتوان از دارایی شخص جهت پرداخت بدهی شرکت اقدام نمود.

خیر بدلیل بدهی شرکت اموال شخصی فرد غیر قابل توقیف است . مگر در موارد خاص و شرکت های تضامنی .

سلام
باتوجه به اینکه دارایی شخص از دارایی شرکت مجزاست توقیف مال شخصی در قبال بدهی شرکت امکانپذیر نیست.