بعد از رضایت، میشه تحت عنوان سرقت و تهدید و دسترسی غیرمجاز شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #39016681

با سلام یکم طولانیه ولی ممنون میشم جواب بدید

شخصی طی یک درگیری و ضرب و جرح بنده گوشی منو میدزده و بعد تخریبش میکنه که من بابت ضرب و جرح و تخریب شکایت کردم این به کنار بعدا تصاویر شخصیمو تو اینستاگرام پخش کرد که تحت عنوان انتشار اکاذیب شکایت جداگانه کردم و توسط فتا شناسایی شد و در مواجهه حضوری نزد دادیار تعهد داد اگه رضایت بدم خسارت منو بابت اون شکایت اولی تمام و کمال میده که آخرشم یک ریال نداد!
حالا بازم تهدید میکنه که عکساتو پخش میکنم و با سیمکارتم که دستشه رفته تو واتساپ و تلگرامم!
چکار باید بکنم؟؟ با توجه به اینکه رضایت دادم
میشه تحت عنوان سرقت و تهدید و دسترسی غیرمجاز شکایت کنم؟ شاهد هم دارم که گوشیمو سرقت کردن
متشکرم

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به هر بار از هر جرم یک بار حق شکایت دارید و یک بار حق رضایت

با سلام و احترام
بله امکان شکایت مجدد است
و عدم اجرای تعهدات سابق نیز باعث تشدید مجازات او ست.

درودبشما
برای جرایمی که دوباره انجام داده است می توانیدشکایت کنید.