آیا میتوان از کسی که مادرم را اغفال کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۲ #39012076

شخصی که خودش متاهل است با احساسات مادرم بازی میکند و او را فریب میدهد مادرم هم متاهل است اما نمیخوام پدرم متوجه این موضوع بشود

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز در قانون تعریف مشخصی برای اغفال در نظر گرفته شده.
و طبق صحبت شما نمیتوان این رابطه را اغفال در نظر گرفت.
و طرح شکایت صرفا توسط یکی از طرفین ویا زوج وزوجه طرفین رابطه میسر میباشد.
که طرح چنین شکایتی دامن گیر همه افراد خانواده خواهد بود.
بهترین راهکار صحبت دوستانه با مادرتان میباشد. وکمک به حل مشکل رابطه بین پدر ومادر خودتان را پیشنهاد میکنم.و گرفتن مشاوره روانشناسی و روان درمانگرهای خبره.

فقط پدر و مادرتان حق شکایت دارند لیکن اگر مادرتان راضی به این رابطه باشد خودش نیز محکوم خواهد شد و نتیجه دلخواه شما حاصل نمی شود.

با سلام
اولا برای این امر بایستی پدرتان اقدام نمایند و دادگاه شما را قبول نخواهد داشت
و در صورت اثبات این رابطه برای هر کدام از طریق مجازات در پی خواهد داشت

سلام ارتباط نا مشروع زوجه محسنه (شوهر دار ) جرم است و درصورت اثبات آن مادر شما نیز محکوم خواهد شد !

سلام
وقت به خیر
می توان طرح شکایت نمود لیکن در این صورت همه با خبر خواهند شد.