مزاحمت صدای پمپ آب را چطور قانونا برطرف کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۴ #38941515

با سلام وخسته نباشید ما در مجتمع مسکونی زندگی میکنیم که انباری همسایه ما پایین واحد ماست که آنها پمپ آب وصل کردند اما صدای پمپ ما رو خیلی اذیت میکند چند بار تذکر دادیم که
لااقل شبها و صبح زود استفاده نکنند اما اصلا رعایت نمیکنند لطفا ما رو راهنمایی کنید که چیکار کنیم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است ابتدا بصورت قانونی با ارسال اظهار نامه ایشان را ملزم به رعایت امر نمایید و اگر نتیجه نداد از طریق مراجع قانونی برای ایجاد مزاحمت و ایجاد ناآرامی بر علیه ایشان اقدام کنید

سلام
ابتدا اظهارنامه تنظیم و ارسال کنید مراتب مزاحمت را قید کنید اگر برطوف ننمودند شکایت نمایید