نامزدم میگه ابروی منو بردی میخواد شکایت کنه، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۰ #38868090

سلام من دو سال پیش تو تلگرام خانمم پیام های رو دیدم که با یک پسر پیام ها هم خیلی ناجور بود درباره رابطه بود از خودش با اون پسره بعد از چند مدت ها دعوا با هم کنار امدیم که پای یک پسر دیگه امد وسط که تو یک محل میشینن دیدم تو گوشی هم با این هم در ارتباط میگه مثل داداشمه منم به پسره که مثل داداششه پیام فرستادم گفتم با ناموس کسی کاری نداشته باش و یکم از رابطه من و نامزدم گفتم من اینو فرستادم که بیخیال نامزدم بشه نمیدونم چطور پسره فهمیده منم این پیام نشون داده به نامزدم حالا نامزدم میگه ابروی منو بردی میخواد شکایت کنه ایا به جایی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه پیام شما حاوی تهدید و توهین و.... باشد امکان شکایت برای اقا وجود دارد.
اما اقدام مجرمانه ای از جانب شما صورت نگرفته است که خانم بتوانند اقدام به شکایت نمایند.

نوشتن این جمله توهین و اهانت محسوب نمیشود

نامزد شما مجازبه طرح شکایت نیست به عبارتی ذینفع در طرح شکایت محسوب نمی گردد

با توجه به مطالبی که عنوان نموده اید جرمی واقع نشده تا قابل پیگیری باشد

خیر نوشتن این جمله توهین و اهانت محسوب نمیشود ضمنا حتی اگر توهین میکردید کسی حق شکایت دارد که به وی توهین شده است نامزد شما سمت جهت تقدیم شکایت ندارد