ازش مدرکم تو واتساپ به طور کامل دارم که از من پول گرفت، چطوری باید ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #38764902

سلام ببخشید من امسال ۱۸ سالم شد و باید امتحان دیپلم بدم (نهایی) من با یکی از آشناها که قبلا دبیر زیست من بود داشتم حرف میزدم که گفت جواب امتحانارو سه ساعت زود تر میده ولی سه ملیون میگیره یک و نیم تومن اول کار یکو نیم تومن آخر بعد اینکه پولو براش واریز کردم خطشو خاموش کرد و تلفنی گفت که نمیفرسته( اعتراف کرد) من ازش مدرکم تو واتساپ به طور کامل دارم که از من پول گرفت و حرفشو زد حالا میخواستم بدونم چطوری باید ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تنظیم دادخواست کنید

باسلام
شما میتوانید از اسکرین شات واتساپ و در صورت داشتن فیش واریزی بحساب دبیر و سایر مدارک موجود میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید.

با سلام در دفتر خدمات قضایی علیه ایشان شکایت کلاهبرداری از طریق فضای مجازی طرح کنید و با ارجاع به دادسرا مقام قضایی در موضوع تحقیقات انجام میدهد (توجه داشته باشید در امور کیفری اشتباه در عنوان شکایت حق شما را از بین نمیبرد یعنی مقام قضایی با اراییه مدارک شما و تحقیقات احتمال دارد اتهام دیگری به ایشان تفهیم نماید )علی هذه به نظر حقیر کلاهبرداری رایانه ای است