آیا نسبت به ادعای جعل مبایعه نامه بعلت عدم دسترسی به اصل میتوان کپی آنرا ارائه کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #38738139

فردی جهت اخذ تسهیلات از بانک اصل فروشنامه ای را ارائه نمود که فروشنده مادر ایشان بوده و ملک نیز فاقد پلاک ثبتی میباشد و خریدار نیز شخص وام گیرنده است.بنابر این بانک ضمن اخذ تصویر کپی فروشنامه و تطبیق آن اصل را به مشتری عودت داد.پس از اخذ تسهیلات و عدم پرداخت بانک نسبت به وصول طلب خویش اقدام نمود و نسبت به همین ملک اجرائیه صادر گردید.آیا بانک میتواند با ارائه کپی فروشنامه نسبت به ادعای مالکیت اقدام کند؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا برای وصول مطالبات نیازی به موارد دیگر نیست و میتواند بر علیه وام گیرنده یا ضامن ( وثیقه ) اقدام نماید
دوما اگر ادعای جعل دارید بایستی ارجاع امر به کارشناس رسمی گردد تا کارشناس با مراجعه به اصل سند اقدام به تشخیص اصل یا جعل نماید
خیر ، صرفا با کپی سند نمیتواند اقدام به تشخیص صحت یا سقم سند اقدام نمود

اگر جعل رخ داده باشد بانک برای وصول مطالبات و خسارات می تواند اقدام نماید

سلام
نیازی به ادعای بانک نسبت به مالکیت نیست بلکه همان وثیقه در صورت عدم وصول مطالبات توقیف و مزایده می شود چنانچه جعل رخ داده باشد بانک برای وصول مطالبات و خسارات می تواند به جاعل مراجعه کند.