از سال ۹۴ همسرم منو ترک کرده اگه بگم اجرت المثل تعلق نمیگیره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۰ #38711098

سلام بنده سال ۱۳۸۹ عقد و بعد ۶ ماه عروسی کردم درخواست اجرت المثل دادم همسرم از سال ۹۴ زمانی که بنده باردار بودم ازخونه بیرونم کرد و با جهیزیه ام متواری شد و تمامی مسئولیت های فرزندم رو به تنهایی به دوش کشیدم حالا سوالم این هست که آیا اجرت المثل به من تعلق میگیره زیرا نگهداری وشیردهی به فرزند هم جز اجرت المثل هست.
سوال دومم اینکه من چند روز دیگه جلسه دارم دردادگاه بگم‌ که از سال ۹۴ همسرم منو ترک کرده اگه بگم اجرت المثل تعلق نمیگیره ؟ نگم؟میشه راهنماییم کنید.
اینم نگرانم مثلا به دروغ بگه بعد دوسال نامزدی عروسی کردیم تا اجرت المثل ام کم بشه .؟
تشکر

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اجرت المثل به شما تعلق میگیرد وهمچنین تا زمانی که عقدایشون هستین نفقه هم به شما تعلق میگیرد

با سلام . اجرت المثل تعلق می گیرد

سلام
اجرت المثل به شما تعلق می گیرد.

درود ، ظ
شما میتوانید دادخواست نفقه تمامی ایام گذشته و حال خودتون و نفقه حال فرزند را بر علیه زوج بدهید در مورد دادخواست اجرت المثل با استناد به شهود و مدارک دیگری اگر دارید که تاریخ استحقاق شما را اثبات میکند ارائه دهید

بادرودوسلام اجرت المثل تعلق می گیرد.

سلام بله اجرت والمثل به شما تعلق میگیره و برای اثبات تاریخ عروسی از شهود و مستندات دیگه استفاده کنید