زمان برگشت ودیعه دادگاه چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #38621628

سلام.روز بخیر
دادگاه برای تامین خواسته به بنده گفته که ۵/ ۵ تومان پول به ودیعه بگذار. بنده هم به سختی قصد دارم این پول را تهیه کنم.
۰۱ از آنجایی که تمام مدارک مورد نیاز جهت به حق بودن بنده تحویل قاضی شده است و مقصر نمیباشم، حدودا چند وقت این پول در گرو دادگاه می ماند!؟
۰۲ اگر پول داده شود و دادگاه معلوم کند که مقصر مالی ندارد، امکان باز پس گیری پول در هر وقتی وجود دارد!؟
۰۳ اگر مقصر مال خود را به اسم کسی دیگر زده باشد، دادگاه چه کاری انجام میدهد!؟

ممنوم

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مبلغ بابت تامین خواسته مورد رسیدگی می باشد بعد از صدور حکم به نفع شما به شما عودت می گردد بستگی به روال رسیدگی دارد که تا چه زمانی در حساب دادگستری باشد اگر مال را مخفی نموده باشد با اطلاع یافتن دادگاه به خواهان تعلق می گیرد

پول گذاشته شده با صدور رای بدوی آزاد خواهد شد و بستگی به روال پرونده داره و اگر طرف اموالش را مخفی کند بحث دیگری است