با این شرایط میتوانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰ #38471209

من حدود سه سال است ازدواج کردم و از تاریخ عقدم ۵ سال میگذرد شوهرم مشکل نازایی و بسیار بدخلق بددهن و عصبی و بد دل میباشد و درامد خوبی هم ندارد و با مادر شوهرم زندگی میکردم و هیچ منزل مستقلی نداشتم چطور میتوانم طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام به استحضار می رساند عقیم بودن زوج یکی از بهترین و سریعترین راههای صدور حکم طلاق می باشید میتوانید با طرح دعوی طلاق به طرفیت زوج مبنی بر عقیم بودنش به راحتی حکم طلاق را گرفته و مطلقه شوید و حتی سایر حقوق شرعی و قانونی خویش اعم از مهریه و نفقه را نیز مطالبه نمایید

با سلام
زوجه بخاطر مشکل نازایی زوج میتواند دادخواست طلاق تقدیم نماید

"با سلام"
میتوانید در خصوص نازایی ایشان تقاضای بررسی توسط پزشکی قانونی نمایید
در صورت اثبات این امر،حق طلاق برای شما ایجاد میشود
میتوانید دادخواست مطالبه نفقه و مهریه نیز دهید

با سلام
این عبارت شما « با مادر شوهرم زندگی میکردم و هیچ منزل مستقلی نداشتم » نشان از ترک زندگی مشترک می باشد ؟ که در این صورت می توانید، نفقه و تهیه مسکن مستقل که جز نفقه محسوب می شود را مطالبه نمایید .برای طلاق هم میتوانید درخواست طلاق به استناد بند های عقدنامه ، مبنی برعسر و حرج و نازایی همسر را مطرح نمایید .که این موارد می بایست در دادگاه اثبات شود .