آیا میتوانم بعنوان شاهد عوض شاکی در دادگاه شرکت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۴ #38457687

سلام
چند وقتیه بعلت یه موضوع حقوقی با عموهام که منجر به پس گرفتن تصرفات غیر قانونی اونها شده بود سعی در ایجاد درگیری دارن که خودشون یا نفرات دیگه رو به روش های مختلف به قصد درگیری میفرستن، بعد این چند بار بالاخره وقتی اقدام کردن که من همراه دونفر دیگه بودم و به پلیس زنگ زدیم ولی دیر اومد، صورتجلسه تنظیم کرد ولی نمیدونم چی نوشته، من و یکی از همراهام شکایت کردیم و نفر سوم رو شاهد معرفی کردیم
میخواستم بدونم یک شاهد کافیه یا من میتونم اعلام رضایت کنم تا بعنوان شاهد دوم برای همکارم که شاکیه شهادت بدم تا پرونده رد نشه.
واقعا کارد رو به استخوان رسوندن اگه میشه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
در صورت ارائه صورتجلسه تنطیمی و توضیحات تکمیلی در جلسه رسیدگی و تحقیقات قبل از رسیدگی در جلسه سازشی قطعا بهتر به نتیجه می رسید تا اینکه بخواهید دعوی خود را با رضایت با اتمام رسانده در مقابل به عنوان شاهد شخصی دیگر (دوست خود)شهادت ارائه نمایید.
بهتر است تمام ابعاد موضوع را بررسی نموده و سپس با اطمینان اقدام به دادن رضایت یا ادامه شکایت نمایید .موفق باشید

با سلام
اگر بعنوان شاکی اقدام نموده اید و بعد بخواهید شکایت خود را پس گرفته و بعنوان شاهد اقدام نمایید احتمال دارد جرح شهود پندارند و شکایت شما رد شود
لذا همین یک شهود و اظهارات طرفین که احتمال دارد در اظهارات خود ضدونقیض وجود داشته باشد و با علم قاضی شما به حقوق خود برسید .