از من کلاهبرداری شده و چک حکم قضایی دارد؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #38438978

سلام،
من از طریق سایت دیوار تلویزیونی را به یک شخص فروختم، ایشان چکی بدون پشت نویسی و با امضای جعلی و مهر جعلی که در روی چک شده بود به من تحویل داد لازم به توضیح است چک ۳ روزه و حامل بود و ۲۵۰ هزار تومن بیشتر از مبلغ تلویزیون بود که گفتند مازادش را به شماره حسابم واریز کن؛ فردای آنروز من بدون اینکه چک را وصول کنم با من تماس گرفت و گفت ۲۵۰ را واریز کن من گفتم، اجازه بده وصول شود بعد من واریز کنم ایشون خندید و گفت چک حامل و دولتی است نیازی به وصول نیست شما مبلغ را واریز کن و من واریز کردم. چند روز بعد موقع وصول فهمیدم از من کلاهبرداری شده و چک حکم قضایی دارد. با صاحب چک تماس گرفتم ایشون هم با تمسخر و کنایه وخنده کنان گفتند برو از دست اونی که کلات و برداشته شکایت کن من چند ماهه اعلام سرقت دسته چکم رو کردم و به من ربطی نداره، از شما بزرگواران تقاضا دارم کمک کنید؛ من وسیلمو فروختم برای عمل مادرم و حالا هم اینطور شده
باتشکر از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع شکایت، کلاهبرداری است.

با سلام
با توجه به اینکه شخص مذکور با استفاده از چک مسروقه اموال شما را تصاحب نموده است لذا موضوع از مصادیق کلاهبرداری تلقی لذا باید شکایت خودرا از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت وپیگیری نمایید

سلام
اقدام به تنظیم استشهادیه نمایید مبنی بر خرید و فروش و اینکه صرفا معامله صورت گرفته و عمل کلاهبرداری محرز نمیباشد