خانمم میتونه طلاق غیابی بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۷ #38327324

با سلام.خانمم عدم تمکین محکوم شده ولی حاضر به زندگی با من نیست درخواست طلاق داده اونم رد شده. آیا خانمم میتونه طلاق غیابی بگیره و آیا من میتونم برای همیشه طلاق ندم درضمن مهریشو هم میدم و هیچ دلیلی برای تمکین نکردن نداره.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر تا زمانیکه شما اذن به طلاق نداده اید زوجه نمیتواند طلاق بگیرد مگر در موارد خاص من جمله شروط ۱۲ گانه موجود در سند نکاحیه و اثبات عسر و حرج خویش در دادگاه .

با سلام
اگر زن بدون دلیل اقدام به طلاق کند وتمکین نکند ناشزه محسوب میشود ولی مهریه به وی تعلق می گیرد اما اگر بهدلیل کراهت از زوج طلاق بگیرد طلاق خلع هست که می تواند بگیرد به شرطی که مالی را به شما ببخشد تا شما راضی به طلاق شوید مالی مثل مهریه

سلام
طلاق غیابی امکانپذیر است اما در حال حاضر با الکترونیکی شدن فرایند ابلاغ و ثبت نام شما در سامانه ثنا، بعید است از دادخواست تقدیمی ایشان مطلع نشوید.

با سلام، همسر شما در صورت اثبات عسر و حرج یا وقوع یکی از شروط ضمن عقد میتواند طلاق بگیرد.

سلام
وقت بخیر
همسر شما در صورتی می تواند از شما جدا شود که بتواند به ایجاد یکی از شرایط ۱۲گانه عقدنامه استناد نماید. در غیر این صورت تحت شرایطی ممکن است ایشان بتوانند از طلاق خلع استفاده کنند.