وکالت به قوت خودش باقی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #38157867

جهت خرید ملک تجاری وکالت نامه فروشی تنظیم شد و سند ملک تقدیم شد به علت شرایط کرونا چند ماه اقدام نشد بعد که اقدام کردیم شرطی درون سند بود که باید رضایت نامه پدر صاحب ملک جهت انتقال سند وجود داشته باشه بعد از اینکه رضایت دریافت کردیم مراجعه به اداره ثبت شرط از روی سند برداشته شد اما سند تعویض شد تمام مشخصات سند با مشخصات مورد وکالت یکی است اما شماره سند جدید با شماره سند در قسمت مستندات وکالت یکی نیست سوال کردیم گفتن اصل مشخصات مورد وکالت میباشد و وکالت باطل نیست و بقیه کارا رو انجام بدید درست هست

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مغیارت ساده وکالت باطل نمی شود

سلام
در صورت وجود یک مغایرت ساده سند باطل نمی‌شود.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بله درصورت امکان تشخیص ، به صرف یک مغایرت ساده سند باطل نمیشه