وعده بیهوده میده که درست میشه و شرکت پول و برمیگردونه اما دروغ میگه، بنده هیچ مدرکی از ایشون ندارم چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #38097882

با سلام
چند ماه پیش یه نفر پیشنهاد خرید از شرکت (شرکتهای هرمی) را به من و برادرم داد، برادرم حدود ۱۲۰ میلیون تومان و من هم ۶۰ میلیون تومان خرید کردیم ( به اینصورت که برادرم زیر دست معرف و من هم زیر دست برادرم خرید کردم ) که متاسفانه در کمتر از بیست روز تمام مبلغ کلاهبرداری شد، الان نزدیک به شش ماهه که همین معرف وعده بیهوده میده که درست میشه و شرکت پول و برمیگردونه اما دروغ میگه، بنده هیچ مدرکی از ایشون ندارم و سایت شرکت هم دیگه بالا نمیاد، فقط روزی که واسمون خرید کرد غیر از منو برادرم و معرف، پدرم و یکی از دوستانش به عنوان شاهد حضور داشتند، میخاستم بدونم آیا میتونم ازش شاکی بشم؟
قانون منو حمایت میکنه؟
لطفا منو راهنمایی کنید
تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیه این فرد و همچنین شرکت تحت عنوان کلاهبرداری با توجه به مبالغ واریزی و شهادت شهود طرح دعوا نمایید