تهدید پیامکی قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #38069995

سلام خسته نباشید و عرض ادب
بنده دختری هستم که چند ماه با پسری دوست بودیم
به دلیل تهدید و ازار و اذیت از سوی طرفم و فحاشی ازش فاصله گرفتم اما تهدید هاش و مزاحمتهاش بیشتر شد. تمام پیامهای و فایل صوتی هست. شکایت کردم منتظر هستم الان دو روزه
توی تمام پیامهای تهدید و اینکه اگر ازم شکایت کنی بد بلایی سرت میارم. تهدید به کشتن من و ازار خانوادم میکنه و میگه فیلم رابطه رو دارم کپی کردم دادم به دوستام و‌ نشون خانوادت میدم و پخش میکنم
لطفا راهنمایی کنید شکایتی که کردم به جایی میرسه
میترسم که نهایت یک بازداشت باشه که مجبور به رضایتش بشم و به ازار اذیتاش ادامه بده
در مورد روابط نامشروع میدونم که شلاغ و جریمه داذه
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .بله تهدید ی وسیله پیامک جرم است و قابل پیگیری. و چنانچه شما دلایل کافی داشته باشین جرم ثابت میشه و نیاز نیست که شما اجبارا رضایت بدین.و مجازات علیه این آقا اعمال خواهد شد.