آیا تضمینی هست که جزای نقدی باشد و حبسی در کار نباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۷ #38039332

با سلام بنده قصد فرار از خدمت در یک مرحله به خاطر مشکلاتم دارم و بعد از آن به یگان خودم را معرفی نمایم آیا تضمینی هست که جزای نقدی باشد و حبسی در کار نباشد و اگر زیر ۶۰ روز باشد به ازای هر روز سه روز اضاف خدمت میخورم یا نه اگر درست است بهتر نیس بعد از دو ماه خودم را معرفی کنم؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر فرد برای مرحله اول فرار کرده باشد و خود را معرفی نماید صرفا اضافه خدمت برای ایشان منظور خواهد شد
اما اگر برای بار دوم تکرار شود برحسب نظر قاضی حبس یا جزای نقدی و گاهد هر دو را محکوم خواهد شد

بله بهتراست تا دیرتر نشده خود را معرفی کنید