در رابطه نامشروع؛ آیا پزشکی قانونی تشخیص میدهد که کار همسرم بوده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #38013970

سلام همسرم با یه دختر مجرد رابطه نامشروع داشته آخرین بار حدود دو ماه پیش بوده آیا پزشکی قانونی یا از طریق DNA میشه فهمید که کار همسرم بوده؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات رابطه نامشروع کار بسیار سختی است و فقط توسط پزشکی قانونی و موارد خاص مانند تجاوز به عنف موارد دیگر بررسی میشود.برای اثبات گفته خود باید دلایل و شواهد محکنه پسندی داشته باشید

ببه با توجه به آثار بر جای مانده منی در لباس زیر یا غیره میتوانند

تشخیص اینکه رابطه جنسی توسط چه فردی صورت گرفته حداکثر طی ۲ تا ۳ روز از طریق علایم بر جا مانده امکان دارد . با توجه به گذشت دو ماه تشخیص موضوع غیرممکن است .

سلام. معمولا در زمان کمی بعد از نزدیکی ممکن است کمی از آب منی مرد در واژن زن یا مقعد او ( چنانچه دخول از مقعد باشد) باقی مانده باشد که با نمونه برداری از آن و تطبیق با DNA مرد میتوان اثبات کرد که نزدیکی توسط او صورت گرفته ولی با گذشت مدت دو ماهی که شما اشاره کردید این امر بعید به نظر میرسد .