چطور میتونم عسر و حرج یا کراهت را ثابت کنم و طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۹ #37788391

با سلام
نامزدم در طول سه ماه عقدمان فقط یک هفته حضور فیزیکی داشته و بعد از ان اصلا سراغی از من نگرفت...نفقه و مهریه رو به اجرا گذاشتم و ایشون به هیچ صراطی مستقیم نیست و تحت هیچ شرایطی راضی به طلاق توافقی نیست و از من پول میخواد بابت طلاق...نفقه رو هم میریزد که من نتونم طلاق بگیرم ولی اصلا هیچ سراغی از من نمیگیرد دادخواست طلاق دادم یکبار و نتونستم عسر و حرج خود را ثابت کنم و درخواستم رد شد.
آیا راهی وجود که من بتونم طلاق بگیرم؟
این چه قانونیه اخه مرد میتونه اذیت کنه و ما عملا نمیتونیم کاری کنیم
چگونه میتونم کراهت رو ثابت کنم و طلاق بگیرم؟تمام حق و حقوقم رو هم حاضرم ببخشم فقط خلاص شم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما صرفا با اثبات یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن سند ازدواج میتوانید درخواست طلاق نمایید

احراز عسر و حرج شرایط سخت و دشواری دارد و به راحتی در محاکم اثبات نخواهد شد مدت زمان مذکور برای اثبات عسر و حرج کافی نیست و می بایست دلایل دیگری در خصوص طلاق ارائه گردد تا بتوانید حکم طلاق را اخذ نمایید

سلام و درود، بانوی گرامی شما جهت طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کنید، عدم توجه و در حقیقت خودداری از دیدار در دوران عقد نیز در شرایطی می‌ تواند به عسر و‌ حرج ختم گردد، بنابراین مناسب می باشد که مساله‌ی شما مورد بررسی دقیق متخصص حقوقی قرار گرفته و راهکار صحیح ارایه گردد؛ آرزوی عاقبت بخیری.