آیا این مطالب را در در لایحه به دادگاه تجدید نظر اعلام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۳ #37730944

با سلام و احترام
در پرونده طلاق مطرح کردم که طی دو مرحله کارت به کار و چک مبلغ سی میلیون تومان در اختیار زوجه قرار داده ام (۵ سال قبل) تا در بانک قرار دهد و بتوانم وام بگیرم
در دادگاه خانواده ترتیب اثری داده نشد و در دادگاه حقوقی پیگیری کردم و قاضی طبق مواد ۱۹۸ و ۵۱۵ و ۵۲۲ حق را به بنده داده و انشاء نموده مدت ۶ ماه که درگیر پرونده بودیم را هم با محاسبه تورم در اصل پول لحاظ شود به همراه هزینه دادرسی .
در جلسه دادگاه گفتم که پول را به حساب ایشان ریخته بودم تا وام بگیرم که مدت انتظار وام دو سال میباشد در حالی که بنده ۵ ساله که پول در اختیار ایشان بوده و پس نداده اند . علارغم سه بار درخواست در سالهای متمادی.
حالا با توجه به رای بدوی که انشاءالله در تجدید نظر هم تائید میشه،
میخوام بدونم برای این مدت سه سالی که وجه در اختیار این خانوم بوده و ظاهرا در بانک دیگه ای سود میگرفتند
و همچنین امتیاز وامی که موجود میباشد و به بنده نداده اند و میتوان انتقال داد
بنده چگونه میتوانم شکایت کنم
یا علاوه بر ان دادخواست ضرر و زیان تنظیم نمایم
ممنونم از همراهی همیشگی شما عزیزان

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خسارت تاخیر تادیه نسبت به موضوع شما از تاریخ مطالبه رسمی محاسبه می‌گردد

با سلام
خیر،
شما فقط محق نسبت به دریافت خسارت تاخیر طبق نرخ مصوب بانک مرکزی میباشید

سلام
در صورتی که مطالبه خسارت تاخیر و تادیه نمودید قابل مطالبه است !

با سلام
اگر شما بزرگوار دادخواست مطالبه وجه با تاخیر تادیه ان را از دادگاه تقاضا نموده باشید در اینصورت میتوانید هر دو را مطالبه نمایید

چون خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه داین (طلبکار) قابل محاسبه است شما می بایست طی اظهارنامه ای تقاضای استرداد وجه را میکردید . به دلیل عدم اثبات مطالبه ، دادگاه از زمان تقدیم دادخواست شما را مستحق دریافت خسارت تاخیر تادیه دانسته است . لذا برای مدت سه سال نمیتوانید ادعایی داشته باشید .

شما میتوانید خسارت تاخیر تادیه را دریافت کنید و انتقال امتیاز وام امکان پذیر نیست مگر با توافق طرف مقابل

در این مورد چنانچه شما خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کرده اید .میتوانید پس از قطعیت رای آن را دریافت نمایید