آیا پرونده بسته میشود یا موکول می‌شود یک نوبت دیگر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۵ #37706509

سلام میخواستم بدونم نرفتن زوج که خود دادخواست عدم تمکین زده و روز دادگاه نرود آیا پرونده بسته میشود یا موکول می‌شود یک نوبت دیگر. باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه جلسه ی دادگاه هیچ کدام از طرفین حضور نداشته باشند و دادگاه هم بدون توضیح طرفین نتواند رای صادر کند با عدم حضور قرار ابطال دادخواست صادر خواهد شد .. با احترام -صلاح الدین عالمی

در صورت عدم حضور خواهان قرار ابطال دادخواست صادر می شود

با عدم حضور خواهان (زوج)در جلسه دادرسی قرار ابطال دادخواست صادر خواهد شد

سلام
ایشان می توانند در صورت عدم امکان حضور، لایحه الکترونیکی بفرستند اما دادگاه لزوما تجدید نخواهد شد.

سلام
اگر دادگاه نیاز به اخذ توضیحات نداشته باشد ، رای صادر می کند، در غیر این صورت قرار ابطال دادخواست صادر می شود

با درود
روال طبیعی پرونده طی و رای صادر می‌گردد رای نسبت به خواهان حضوری است. بهتر است حضور یابد. (زوج)

درود
قرار ابطال دادخواست صادر می شود.