وکالتنامه حقوقی غیرحضوری میخوام بگیرم؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۳۲ #37629864

سلام خسته نباشید . پدر من عراق کار میکنه نمیتونه فعلا به ایران بیاد میخواستم بدونم چطور میشه یه وکالت درخصوص کارهایی مثل جابه جایی مدرسه و خونه و اینا از ایشون گرفت که نیاز به حضورشون نباشه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید از طریق سامانه میخک اقدام نمایید.

از طریق سامانه میخک اقدام نمایید.

سلام
از طریق مراجعه به سامانه مذکور اقدام نمایید !

سلام. پدرتان به سامانه میخک مراجعه و برایتان وکالتنامه ارسال کند.

باسلام با توجه به شرایط زیر
۱)وکیل برای ایشان وکالت نامه را تنظیم نموده و برای ایشان با پست به کشور محل اقامت ارسال می نماید و ایشان پس از امضا و ثبت اثر انگشت مجددا ان را پست می نماید.

۲)در صورت وجود وکالت نامه از طرف ایشان نزد خانواده و اقوام از طرف ایشان به وکیل در خصوص موضوع وکالت داده میشود.

۳)مراجعه به کنسول گری کشورمان در کشور محل اقامت و تهیه وکالت نامه.