چگونه برای رفع اتهام اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳۱ #37537561

من عید برای تعطیلات به شهرستان رفتم و به بیمارستان برای دیدن دوستم رفتم و بعد تعدادی بعداز درگیری جعمی به بیمارستان اومدن و بعد پلیس امد و من هم دستگیر کرد الان میخوام درخواستی بدم برای رفع اتهام

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مشارکت شما در درگیری باید اثبات شود می توانید به دوربین ها استناد نمایید و همچنین از پرسنل بیمارستان نیز می توانید استشهادیه بگیرید

سلام
با توجه به اینکه اصل بر برائت می باشد و هیچ کس نمی تواند شما را به اتهام جرمی که مرتکب نشده اید مجازات نماید لذا بهترین و مناسب ترین راه این می باشد که جهت تفهیم اتهام مراجعه نمایید و با ادله کافی و شهادت اشخاص که در بیمارستان حضور داشتند نسبت به رفع اتهام از خود اقدام نمایید

با سلام
اصل بر برائت است و با توجه به اینکه ادله ای علیه شما وجود ندارد مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد و اینکه شما به عنوان متهم باید در اسرع وقت از اتهام و دلایل آن مطلع شوید و چنانچه دلیلی علیه شما نباشد رفع اتهام خواهید شد.

باانجام تحقیقات و اخذ اظهارات مشخص میشود که شما بی گناه هستید

سلام
اصل سی و هفتم قانون اساسی مقرر می دارد: «اصل برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمی‌شود مگر اینکه جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد».
واقغیت ماجرا را تعریف کنید بهراه شاهدان که دارید برای رفع اتهام

با سلام طبق قانون آیین دادرسی متهم باید در اسرع وقت از اتهام وارده و دلایل و مدارک آن مطلع بشه. لذا شما باید مطلع شوید چرا و به چه دلیلی این اتهام به شماوارد شده است.اگر گزارش نیروی انتظامی می باشد به استناد قانون اگر مقرون به صحت نباشد فاقد اعتبار است . اگر شهادت افراد می باشد باید به شاهد و نحوه شهادت ایراد وارد نمایید. در کنار آن می توانید از قرائن و نشانه هایی مانند اینکه قصد ملاقات داشته اید و یا اهل آن شهرستان نیستید در دفاع خود استفاده نمایید.

سلام، خوب دوست شما که کارمند بیمارستان هستند ساهدت می‌دهند که شما برای دیدن ایشان تشریف بردی بیمارستان ضمن اینکه شما با طرفین درگیر آشنایی نداری و اصلا اهل قم نیستید لذا با اتکا به این اظهارت از خود رفع اتهام کنید