با توجه به اینکه نزدمش رفته با چشم کبود اومده و شاهد و استشهادی که دارم باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #37494841

سلام

من یه شاکی دارم شاهد عینی نداره فقط یه شاهده نصفه نیمه که سر صحنه نبوده
من هم شاهد دارم و هم احالی محل که دیدم
من اشتباه کردم متقابلا از طرف شکایت درگیری کردم ولی درگیری در کار نبوده فقط اون اومد داد و بیداد و فحاشی و رفتو با چشم کبود همراه پدرش اومد
حالام قاضی حرفمو قبول نمیکنه گفتم هم شاهد دارم هم استشهاد محلی گفت تو استشهاد گفتن که درگیری فیزیکی بوده درحالی که نگفتن صدارو ضبط کرده بودن گذاشتن شنیدم همه به مامور گفتن که فقط بحث بود نه درگیری
با توجه به اینکه نزدمش رفته با چشم کبود اومده و شکایتی که من بابت درگیری و دزدی و فحاشی ازش کردم و شاهد و استشهادی که دارم باید چیکار کنم
فعلا قاضی ن شاهدامو قبول کرده و نه اینکه استشهادمو قبول کرده تازه منم فرستاده بازداشت تا جواز آوردن دوستام اونام ۷نفر بودن رفتن به قاضی گفتن که نزده قاضی قبولشون نکرد گفت به موقش میگم بیاید
بگید باید دقیق چیکار کنم؟
چرا بازداشتم کرد منکه کلی شاهد دارم که درگیری نشدیم؟
چطور میتونم ثابت کنم شکایتم از ترس بوده ما درگیر نشدیم؟
اصلا من نمیدونم چشم طرف چی شده تو پرونده چه خبره استشهادیه چی میگه اصلا قاضی بهم راست گفته یا نه یا اینکه یه دستی زده؟
چون میگه شاخد در صحنه داره ولی من تو کلانتری دیدم برگه شاهد و گفته من تو محل نبودم فقط دیدم چشم دوستم از اونجا اومدنی کبود شده؟
شاکی اومده مغازم داد و فریاد و فحاشی خسارت بعدشم دزدی کرده رفته بعد چند دقیقه با پدرش و چشم کبود اومده زنگ زدن مامور حالا من باید محکوم بشم؟
مامور حتی حرفاشونم باور نکرد اون شب همه کسایی که مشتری بودن با کسبه گفتن دروغ میگه واسه هین حتی بهشون برگه نداد گفت آقا شما داریت تهمت میزنید این همه آدم میگن درگیری فیزیکی نبوده شما خود زنی کردی
به مامور گفتم بیا دادسرا همینارو بگو گفت چیزی یادم نمیاد ۸ ماه گذشته
راستش منم یادم نمیاد تو برگه شکایتم چی نوشتم
لطفا بهم بگین دقیق باید چیکار کنم؟
به امام حسین نزدمش
من کاسبم تو محل چندین ساله اونجا تعمیرات موبایل میکنم
تورو خدا بگید دقیقا باید چیکار کنم چه نامه ای یا چیزی بنویسم واسه پروندم چطور از استشهادیه و شاهدام اسفاده کنم قاضی حتی برگه استشهاد محلی منو قبولم نمیکنه
لطفا بگید قدم به قدم چیکار کنم
مثلا اول چه دادخواستی بدم که ببینم تو پرونده چه خبره
بعدش چطور از شاهدام واستشهاد محلین استفاده کنم و اینکه چطور ثابت کنم بی گناهم چون قاضی بهم بدبین شده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان باید ادله کافی رای ادعای خود داشته باشند و نمی توانند به صرف ادعا شما را محکوم نمایند شما می توانید تقاضای استشهاد محلی کنید