چگونه میتوان تقسیم نامه را ابطال نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۶ #37467275

چگونه میتوان تقسیم نامه ماترک را که ادعا میکنن تقسیم نامه داشتیم و تقسیم صورت گرفته ولی تقسیم نامه نشان نمی دهن از نظر قانون حذف کرو

رو نکردن تقسیم نامه از طریق یکی از وراث که بیشتر ماترک دست ایشان است

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عدم ارائه تقسیم نامه حمل بر نبود آن میشود و شما میتوانید اقدام به طرح دعوای تقسیم کنید و چنانچه در دادگاه تقسیم نامه ارائه کردند ادعای جعل نمایید

با سلام
اولا درصورتیکه تقسیم نامه ایی وجود داشته باشد باید شما ذیل انرا بعنوان قدرالسهم خود امضا نموده باشید وبه نوعی ان تقسیم را تنفیذ کرده وماترک تحت تصرف شما قرار گرفته باشد
ثانیا برای ابطال تقسیم نامه لازم وضروریست که تصویر ان تقسیم نامه جهت رویت به دادکاه تسلیم گردد ودر وضعیت فعلی این امر میسور نیست
بهترین روش جهت رسیدن به حقیقت تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه سهم الارث وتقسیم ماترک خواهد بود که این احتمال است که در جریان دادرسی یکی از ورثه تقسیم نامه ایی که مدعی وجود ان است را به مرجع قضایی ارائه نماید