مزاحمت تلفنی تهمت و مزاحمت در محیط کار را چگونه میتوانم پیگیر نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #37439380

سلام وقت بخیر
یه مدت پیش یک شماره تماس میگیرن به پدر بنده و شخصی هستن و اتهام میزنن که بنده سه سال با خانمی ایشان در ارتباط هستم و گفتن میخوان شکایت کنن محل کار بنده و شماره تماسم و خودرو ام و همچنین شغل پدرم رو گفتن پدر بنده هم گفتن همچین چیزی نیست و اگه مدرکی دارید شکایت کنید مکالمه تقریبا ۱۰ الی ۱۲ دقیقه طول کشیده بنده سه ساله متاهل هستم و مشکلی نبوده و بیخیال قضیه شدم اما توی این ماه یک شخص دو نوبت به محل کار من (داروخانه)مراجعه کردن و از همکار بنده آمار اینکه من چه ساعتی میام و میرم رو میگیرن که بعد اینکه رفتن بهم اطلاع دادن دفعه دوم هم همینطور که من حضور داشتم اما متوجه حضور این شخص نشدم اما بعد از چک کردن فیلم دوربین متوجه شدیم همون شخص هستن که دوباره مراجعه کردن در ضمن با یک شماره دیگه به همون خط مزاحم تماس گرفتیم و متوجه شدیم وکیل نیستن و فامیل شون هم دروغ بوده

حالا من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

گویا شما هیپگونه اطلاعات هویتی از ایشان ندارید و در حال حاضر تنها گزینه ی موجود، شماره ی تلفنی میباشد که ایشان بوسیله ی آن اقدام به تماس تلفنی نموده اند.
در صورت شکایت از ایشان تحت عنوان تهمت و افترا و همچنین ایجاد مزاحمت، شماره ی موجود را اعلام نمایید تا در صورت مالکیت از این طریق هویت ایشان محرز شود.در صورتیکه پس از استعلام مالکیت، ایشان مالک شناخته شوند دارای مسیولیت میباشند، مگر اینکه بتوانند اثبات نمایند خط تلفن در دست ایشان نبوده.

با سلام
با استناد به شهادت شهود می توانید بابت تهمت و افترا از شخص مورد نظر شکایت کنید و در صورت ایجاد مزاحمت می توانید تحت همین عنوان هم شکایت نمایید.