میتوانیم به عنوان کلاهبردار از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #37374039

سلام ۲۰ روز پیش سفارش ساخت کابینت دادم. فرد مبلغ ۲ میلیون نقد به عنوان بیعانه و ۲ فقره چک نیز به عنوان تسویه بعد از کار از بنده دریافت نمود. یک برگه قرارداد به من داد که آدرس آن اشتباه است و شماره همراه نیز دیگر پاسخگو نیست. کارگاه هم برای خودش نبوده و مرا فریب داده است و او هم مثل من فقط مشتری بوده است. حال میتوانیم به عنوان کلاهبردار از او شکایت کنم؟ در رابطه با چک میتوانیم جلوی آنرا ببندم یا بگذارم برگشت بخورد؟
باسپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، برای کلاهبرداری عناصری چون توسل به وسایل متقلبانه و جعل هویت شرط است و صرف دروغ از مصادیق کلاهبرداری نخواهد بود، گرچه شما میتوانید از مصادیق مجرمانه دیگر از قبیل تحصیل مال بطروق نامشروع و غیر قانونی یا با طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه اقدام نمایید ...