مجارات کیفری چاقو کشی (چاقو اشپزخانه )چگونه هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۲۸ #37214

این دفعه دوم.میپرسم. لطفا جواب بدید.
در یک نزاع دسته جمعی تو محله مون تو اعصبانیت من چاقو اشپزخانه دستم.گرفتم. ولی به محض ورود درگیری تموم شد
و با چاقو کسی رو نزدم. ولی شاهد چاقو دستم دیدن . میخواستم بپرسم با توجه به این که دعوا جلوی خونموم اتفاق افتاده این چاقو کشی حکم زندانی در پیش دارد یا خیر ؟؟!

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه از چاقو برای قدرت نمایی و تهدید استفاده کرده باشید و این با شهادت شهود اثبات شود مجازات حبس خواهد داشت ولی در صورتیکه صرفا چاقو را به دست گرفته باشید و هیچ استفاده ای در نزاع نکرده باشید (قدرت نمایی ) مجازاتی نخواهد داشت ولی به دست گرفتن چاقو در نزاع به منزله تهدید میباشد.یعنی اماره ای بر تهدید خواهد بود.

موید باشید