به دلیل جنبه عمومی بودن این اتهام(غصب عناوین شغلی) هنوز این موضوع باقی مانده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۶ #37176290

با سلام.اینجانب از طرف پرونده ای به عنوان متهم شناخته شدم.موضوع شکایت پرونده علیه بنده توهین و افترا و غصب عناوین شغلی بوده است.که برای تمام موارد توهین و افترا رضایت شاکی چند روز بعد از جلسه اول دادسرا گرفته شد و در دادسرا اعلام رضایت کرد اما به دلیل جنبه عمومی بودن این اتهام(غصب عناوین شغلی) هنوز این موضوع باقی مانده است و این کار توسط شهادت خودش و مادرشان و پدرش بیان شده بود.الان بنده نگران این موضوع هستم که چیکار باید انجام داد تا موضوع خاتمه یابد. و مشکلی پیش نیاید؟
و راهکار شما برای خاتمه دادن به این موضوع چیست؟
و در صورتی است که قاضی دادسرا میگوید جنبه عمومی دارد و باید بررسی شود؟
با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید به استناد اعلام رضایت شاکی و همچنان با ابراز ندامت و پشیمانی، تقاضای حسب تقاضای تعویق صدور حکم یا تعلیق اجرای مجازات را نمایید
همچنین می توانید درخواست تخفیف مجازات را نمایید
در هر صورت برای تقویت احتمال پذیرش تقاضای پیشنهاد می کنم به جای تجدیدنظرخواهی، درخواست خود را شمن تقدیم لایحه تسلیم به رای به شعبه ارائه نمایید