همسر بنده هم میتونه شاکی باشه از ایشان بخاطر مزاحمت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۳ #37140164

خانم سابق همسر فعلی بنده بخاطر فحش و تهدید پیامکی از من شکایت کرده اند.ولی خود این خانم به منزل ما امده و جلو همسایه ها حضوری فحاشی و تهدید کردند - من شکایت نکردم.الان من متهم هستم و حکم جلب برای من گرفته اند و حکم قطعی من هنوز صادر نشده-اگر من هم شکایت کنم رفع اتهام میشوم؟ و شکایت من باید کدوم اداره برم مطرح کنم که هم فحاشی ایشان جلو خانه ما و هم فحاشی پیامکی ایشان رو اعلام کنم- سوم اینکه همسر بنده هم میتونه شاکی باشه از ایشان بخاطر مزاحمت اون خانم در زندگی جدیدش ( یعنی زن اولش داره زن دومش رو اذیت میکنه تلفنی و حضوری)- مدرک هم پیامکی داریم و هم شاهد داریم-سپاس

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله همسرتان می توانند به جرم مزاحمت شکایت کنند شما برای شکایت باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

سلام.
بله امکان شکایت نسبت به موضوعاتی که فرمودید برای شما و همسرتان فراهم است و باید با تنظیم شکواییه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید...اما این شکایت تاثیری در برائت احتمالی شما در پرونده ی دیگر ندارد

سلام
شکایت شما موضوع جداگانه ای ست و ربطی به شکایت اون خانم ندارد و موجب رفع اتهام شما نمی شود.

با درود هر کدام از شما ها که برای دیگری توهین یا ایجاد مزاحمت کرده باشید مستحق مجازات هستید، این که شما متقابلا اقدام‌ کرده اید موجب نمی‌شود از شما سلب مسؤلیت جزایی گردد، لیکن اگر آنها به شما و همسرتان توهین، تهدیدی، ایجاد مزاحمت کرده اند بله قابل شکایت است و میتوانید طرح شکایت نمایید