آیا باز هم باید اظهارنامه مالیاتی ارائه بدهیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #37059500

پدر بنده ۴ ماه پیش فوت شد مراحل انحصار وراثت را شروع کرده و الان دادنامه را از شورای حل اختلاف گرفته ایم با توحه به اینکه ایشون اموالی به جز سهام عدالت و خط تلفن و موبایل نداشته اند آیا باز هم باید اظهارنامه مالیاتی ارائه بدهیم؟ حقوق ایشان که به نام مادر میشود نیز جز اموال محاسبه می شود؟برای ادامه کار بعد از گرفتن دادنامه انحصار وراثت از شورای حل اختلاف باید چه کار کنم و به کجا مراجعه کنم و چقدر زمان دارم؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نیازی به اظهارنامه نیست.

با سلام.
خیر نیازی به اظهارنامه جدید نیست

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، مشخص نکرده اید که قبلا کجا اظهارنامه مالیاتی دادین ، در هرحال برای همه اموال باید فرم مخصوص اخذ و پر بشه ، تشخیص اینکه مشمول مالیات میشید یا خیر بعهده کارشناس ممیز مالیاتی خواهد بود

خیر نیاز به ارایه اظهارنامه جدید نیست

سلام . برای صدور انحصار وراثت توسط شورای حل اختلاف . فرمی برای اعلام نظر مبنی بر بیش از ۳ میلیون تومان یا کمتر ارسال می گردد . و اظهارنامه تکمیل می گردد ‌. چون شما قبلا اظهانامه را تکمیل نموده اید و مشمول مالیات نمی شوید . نیازی به اظهارنامه جدید نیست .