با تصرف جای پارک چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #37018012

یکی از همسایه‌ها بعد از ۱۱ ماه ماشینش رو حرکت داده و گذاشته جا پارک ماشین ما.(یازده ماه دست به ماشین نزده بود)چون صاحب ماشین زندانه و رسیدگی نمیکنه به ماشینش و زن و بچش هم اصلا استفاده نمیکنن از ماشین. (ماشینشون هم خیلی کثیف و داغونه) ما هم مجبور شدیم ماشینمون رو بزاریم تو خیابون. جایی که نه دید داریم به ماشین و فاصله هم زیاده اگه دزدگیرش روشن بشه اصلا صداش رو نمیشنویم.
همسایمون که خونش رو به روی خونه ما هست به کوچه‌ی پشتیه خودشون هم دید دارن و میتونن ماشینشون رو اونجا بزنن که جای پارک زیاده.
به زنش هم گفتیم که میتونی جاهای دیگه ماشینت رو بزنی که ببینیش، میگه نه برید شکایت کنید
اگه من زنگ بزنم به پلیس ‌حق رو به کی میده؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر جا پارک متعلق به شما باشد بله امکان شکایت است اما اگر جا پارک متعلق به همسایه های کل کوچه باشد در این صورت نمیتوان اقدامی کرد
و یا اگر وجود خودرو برای شما دردسر ساز یا ایجاد مشکل و مزاحمت نماید میتوانید اقدام قانونی نمایید