در چه صورتی حکم داور قابل ابطال نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۳ #36963335

در قرارداد با شرکت که یک داور در آن وجود دارد و داور حکم کند، در چه صورتی حکم داور قابل ابطال نیست؟

مشاوره حقوقی داوری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابطال رای داور منوط به این است که داور مطابق قوانین و در حدود صلاحیت تعیین شده رای نداده باشد جانتان خوش باد.

قبولی ابطال رای داور منوط به این است که داور مطابق قوانین و در حدود صلاحیت تعیین شده رای نداده باشد.

با سلام داور می‌تواند مطابق نظر خود رای بدهد اما در هر صورت پرونده توسط مرجع محترم قضایی رسیدگی می‌شود

باسلام.در صورت قطعیت رای داور با گذشت زمان اعتراض