مبلغ اجرت المثل برای هر سال زندگی چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۰ #36844061

با سلام
وکلای بزرگوار آخرین پرونده ایی که در زمینه اجرت المثل و نحله داشته اید میشه بفرمایید چقدر بوده به ازای هرسال؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توسط کارشناس مشخص می گردد.

باسلام مبلغ اجرت المثل را کارشناس تعیین می نماید و میزان آن برای هرفرد متفاوت خواهد بودـ

با درود توسط کارشناس قابل تعیین است

توسط کارشناس رسمی دادگستری محاسبه و اعلام خواهد شد که شرایط متفاوتی دارد

محاسبه اجرت المثل باکارشناس است و مبلغ مشخصی ندارد .‌سال ۹۸بالای یک میلیون هست

سلام . مبلغ اجرت المثل توسط کارشناس منتخب دادگاه و با توجه به کارهای که زوجه در منزل زوج انجام داده است مشخص می گردد