چگونه میشود از شرکت خارج شوم و پروانه را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۵ #36703276

با سلام
سال ۹۷ در یک شرکت با مسئولیت محدود قرار دادی یک ساله بستم و در مقابل حق الزحمه سالانه من را عضو هیت مدیره خارج از شرکا کردند و پروانه را حقوقی کردند و ولی الان علی رغم اظهار نامه های که در سال ۹۷ به انها دادند اینجانب را از شرکت خارج نمی کنند و پروانه را آزاد نمی کنند . در صورتیکه طبق قرار داد فی مابین در صورت خواست اینجانب شرکت باید اقدامات خروج و آزادی پروانه به اشتغال را انجام می داد . شکایت خود را به نظام مهندسی بردم ولی اقدامی انجام ندادند و به شورای حل اختلاف اصناف نیز مراجع کردم ولی گفتند باید به دادگاه شکایت نمایم ممنون میشوم راهنمایی فرمایید که چگونه میشود از شرکت خارج شوم و پروانه را پس بگیرم و ایا با رای دادگاه خروج از شرکت و آزادی پروانه انجام میشود

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دادگاه محل اقامت شرکت حقوقی با عنوان الزام به تغییر هیات مدیره شرکت تقدیم نمائید