در صورتیکه فرد سرقت شدن دسته چک را گزارش نموده باشد مسئولیتی متوجه ایشان خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۶ #36698

سلام و خسته نباشید.
همسر من نزدیک به دو ماه هست که دسته چکش به سرقت رفته. همون موقع به پلیس و بانک اعلام کرده و از دادسرا هم نامه گرفته و حسابش مسدود. ولی اون سارق لعنتی داره از دسته چکش استفاده می کنه و هر روز یه نفر تماس میگیره میگه چکتون برگشت خورده. آیا ممکن برای همسرم مشکلی پیش بیاد.
لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانش هستم.

سپاسگزارم

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه ایشان مراتب را به اطلاع پلیس و دادسرا و در نهایت به بانک اطلاع داده باشند نگران نباشید به دلیل اینکه برای ایشان هیچ مشکلی بوجود نخواهد آمد.

موید باشید