آیا اینکه بدون اطلاع بنام خودش زده خیانت درامانت یا کلاهبرداری نمیشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #36650959

سلام
سال ۹۰ پدرم فوت نمود و از همان سال تاکنون و بعد برادر و دو خواهر و مادر بنده در خانه پدری ساکن میباشند و استفاده مینمایند البته سال ۹۰ وکالت فروش به ماردرمان به اتفاق وراث داده بودیم حال بعد ۹ سال که درخواست سهم الارث را نمودم سرباز میزنند و متوجه شدم بدون اطلاع بنده حدود ۱۰ روز پیش به دفترخانه رفتند و خانه پدری قطعی بنام مادرم زدنند حال سهم الارث پدری را نگرفتم و بنام مادرم شده آیا قانونی نتیجه می گیرم چگونه میتوانم احیای حق کنم راهنمایی بفرمایید آیا ۹ سال پیش مادرم را وکیل خودم نمودم الان بدون اطلاع بنام خودش زده خیانت درامانت یا کلاهبرداری نمیشود من نمی خواهم از سهم الارث من برادر و خواهرانم استفاده کنند چکار کنم با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وکالتی که شما قبلا امضا کردید ظاهرا به گونه ای بوده که وکیل که مادرتان باشد اختیار داشته تا انتقال سند را به نام هرکس ولو خودش ثبت کند.اگر چنین باشد کاملا قانونی می باشد.