نمیخوایم کلا پای اون پدرش بیاد وسط، چگونه برای فرزند شناسنامه بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #36626575

باسلام
خدمت بزرگوار
بنده با یه خانمی صیغه هستم که دارای بچه ۹ ساله است که از شوهر صیغه قبلیش باردار میشه و اون آقا شبانه طلاها و دلا رای اون خانومو سرقت میکنه و فرار میکنه که این خانوم هیچ اقدامیم نمیکنه واسه شکایت. امروز این بچه ۹ سالشه و نه درسی خونده و نه مدارکی داره و نمیخایم کلا پای اون پدرش بیاد وسط چه راهی داره ما بتونیم واسه این دختر بچه شناسنامه بگیریم که بتونه درس بخونه حقیقتن هرجا گفتیمو التماس کردیم مبلغای کلون میخان ایا راهی هست ما با وسع کممون و نداشتن این میلغ بتونیم شناسمه دخترو بگیریم ؟؟؟؟لطفا کمکمون کنین

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط بانام والدین اصلی می توانید شناسنامه بگیرید

سلام
موضوع را از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید و البته از طریق بهزیستی نیز تحت شرایطی ممکن است بتوانید اقدامی نمایید